Búcsúzásul :(

2010.10.31. 20:00

Drága kicsi Blanche, kis fogadott lányunk.

Fájdalmasan veszünk búcsút tőled. Szegény kis életed hányattatásokkal volt teljes. Hosszú keveredés után kerültél hozzánk megőrzésre, megjártad egy napra Midian házát majd végül nálam vendégeskedtél egy darabig. Végül elfoglaltad kicsiny otthonodat és mi annyira megszeretünk, hogy fogadott lányunkká fogadtunk Crowbaby-vel és nővéreddel Marian lányunkkal.

Lehet nem voltunk a legjobb szülök, nem mindig adtunk friss ropogtatnivalót, nem mindig vetünk ki játszani vagy fordítottunk elég időt rád, néha veszekedtünk talán előtted és ijesztgetünk hogy válnak szüleid. Mindig szeretettel néztünk rád, mindenki elhalmozott figyelemmel és szeretettel. Soha nem morogtunk ha reggel te keltetél vagy csintalan voltál és mindig figyelemmel kísértük játékaidat. Soha nem feledjük a közös élményeket és esti játékokat.

NB is talán néha figyelmetlen volt, fura játékaival, leszidott néha a kábelrágás miatt, amin mi anyudal mindig jót nevetünk, de mindig pótolta a figyelmetlenségünket feléd minden téren és igaz keresztapád volt neked is.

Nagyon hiányzol nekünk, de tudjuk már egy jobb világba vagy mentes a földi bajoktól. Ahol mindig friss ropogtatnivaló van, a legfinomabb édességeket kóstolhatod. Mindig tiszta a forgácsod és mindig tele friss vizel az itatod. Ahol mindig kint lehetsz és végtelen hosszúak a megmászható dolgok, a felfedezhető helyek és a belebújhatos dolgok és soha nem veszhetsz el. Ahol a legfinomabb anyagokból készült fészkekben alhatsz és rengeteg kis patkánnyal barátkozhatsz. Ahol nem érhet betegség, ellenség vagy bántódás.

 

Nyugodj békében kicsi Blanch. Emléked szívünkben él tovább… Örökre!

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr302411697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saw 2010.10.31. 14:50:51

Kérlek ha elolvasod ezt a bejegyzést, 1 perces néma csenddel tisztelt meg balnch-ot. Közönöm :)

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2010.10.31. 20:55:52

kedves bejegyzés lett... remélem, így van, és tényleg egy végtelen nagy ágyon, megannyi párna közt szaladgál most valahol máshol, jobb helyen :(

Saw 2010.11.01. 00:07:38

Egészen biztos így van! Csöndes éjszakán ha fülelsz egy kicsit, talán hallani fogod ahogy a kis lábaival szaladgál a párna felhőkön :')
süti beállítások módosítása