Drog a vásznon

2010.09.12. 20:50

Nesze neked Pete Tong (It's All Gone Pete Tong)

2005

 

A film megtörtént eseményeket dolgoz fel és maga Pete Tong is személyesen szerepel bene. Főszereplőnk Frankie Wilde egy ibiziai menő Dj, emelete egy tapló unszimpatikus beképzelt alak. Keményen nyomja a piát, a drogot és falja a nőket emelet a film nagy részében totál szétcsapott, gusztustalan néha és folytonos káromkodás mellet általában faszságokat beszél. A film elején igazából csak a kíváncsiságom vitt tovább amúgy az első félóra után kikapcsoltam volna a DVD-t.

 

Természetesen amikor valaki a csúcsot jelentő deszkákon ál akkor csap be a ménkű, de most nem a drog miatt az inkább csak mellékes résztvevő a filmben. Frankie hallása egyik napról a másikra rohamosan romlani kezd, ami a katasztrófával ér fel ha valaki Dj. Persze a baj mindig tetéződik és feltűnik olykor egy segítő kéz is.

Ami igazán tetszet a filmen az a néhány iszonyat nagy hülyeség amit kitudnak találni a szereplők, de főleg a kábítószer befolyás megszemélyesítőjén tudtam nagyokat röhögni. A filmben mint említetem a drog egy mellékes szereplő amit egy rózsaszín köténybe öltözött nagy borzjelmezes alak testesít meg, kis csillag végű varázspálcájával XD. Később persze kiderül a kiléte is.

 

A film nagyvonalakban az érzékekről szol szagok, képek, hangok érintések, melyekkel felfoghatjuk a körülöttünk lévő világot és hasznunkra fordíthatjuk, információt szerezhetünk érzékelhetünk. Emelet persze a gyengék megsegítése és ne ad fel az álmaidat a fő mondanivalója… szerintem legalábbis.

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr652291428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilvi 2010.09.25. 05:57:01

Nagyon komolyra össze hozták ezt a filmet!
süti beállítások módosítása