Július 10

2010.07.10. 12:30

Nem így terveztem ezt a mai napot, több szempontból sem. Eredeti terveim alapján most ép nem itthon ülnék, hanem ép Zamárdiba állnák vagy legalábbis a közelében és melegítenék ép az esti koncert őzömre Balatonsun-on. De nem úgy jöttem ki pénzileg és még örülök is neki mert nem egy forint a jegy, de még az út se, valamint egy barát megsegítése mindig fontosabb mint egy koncert. Na meg ahogy olvastam az újságba, teltház lesz ma este és jó kis dugó. Szóval ezt is megúsztam.

Így most itthon ülök és ép az esti Goa-partira készülünk Hugival, barátjával és Cic-el. 4-ünk közül eddig max Gábor volt ilyen partin így mi egyelőre csak várjuk mi lesz.

Várakozásom mellet azért van egy kis szomorúságom és csalódóság, hogy kihagyom Paul Kalkbrenner nem mindennapi esti fellépését és, hogy a koncertjei eddig csak július végéig vannak feltüntetve, azok is Bern és Amsterdamban amire valószínű nem tudok kijutni. Így ha csak nem játszik a közeljövőben valahol a közelben, félek eben az évben már nem fogom ropni a zenéjére. De ki tudja mit hoz a holnap.

Nevermind.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr232140248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2010.07.14. 03:02:44

ezt a koncertet mi is kihagytuk sajnos, de biztos lesz még alkalom partizni Kalkbrenner mjúzikjára:)
süti beállítások módosítása