Vodafonosok figyelem

2010.06.23. 00:59

Egy új akcióra szeretném felhívni a vodafonosok figyelmét amit én is ma tudtam meg részletesebben.

Az akcióban bármely vodafone előfizető, feltöltő kártyás vagy internetes…stb.  szolgálatba veheti. Annyit kell csak tenni, hogy kinézel valakivel egy jó filmet, vagy egy burger éttermet és elküldesz egy nem emelt díjas sms-t a megadott vodafone számra. Majd kapsz egy válasz sms amiben benne lesz egy kód is, ezt az sms bekel mutatnod a mozi jegypénztáránál vagy a Burger King kasszánál és Moziba egy jegy áráért kettőt kapsz, a burgerbe pedig egy Whoper szendvics menü áráért kettő whoper szendvics menüt kapsz (a kaja esetében ez egy nagy szendvicsből egy közepes sült krumpliból és egy éterem által kínált és általad választott üdítőből ál. Ez így önmagába 1170Ft-ba kerül, ennek áráért pedig így most kettőt kapsz.).

Az sms-eket egy héten csak egyszer lehet elküldeni és minden hét keddi napján vehetitek csak igénybe.

Mozijegy: küld az sms-t a:06 70 7000 241-es számra. A CC szót ha a Cinema City egyik moziját választottad, vagy a Palace szót, ha a Palace Cinemas programjában találtad meg az igazit. A válaszüzenetet az abban szereplő kóddal együtt mutasd be a telefonodon a pénztárnál .

Whoper menü: küld az sms-t a: 06 70 7000 241-es számra, a BURGER szót. A válaszüzenetet az abban szereplő kóddal együtt mutasd be a telefonodon a pénztárnál vásárláskor.

Továbi részletek: http://vodafonekedd.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr982102603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2010.06.23. 04:57:58

hát ez nagyon zsírFeka :D:D és meddig lehet ezzel élni?

Saw 2010.06.23. 09:34:02

Anyit tudok, hogy az akció Jun.16-tól indult és visszavonásáig él.
Szerintem úgy Augusztusig biztos lesz.
süti beállítások módosítása