Hajrá

2010.06.14. 20:00

Ezúton szeretnék minden ezen a héten érettségizőknek sikerekben gazdag szóbeli vizsgákat kívánni! Ne felejtsétek megfelelő tudás hiánya pótolható a határozott fellépéssel és a dolgok ésszerűnek tűnő kimagyarázásával és elterelésével. Ne hagyjátok hogy a tanár beszéljen helyettetek, de ha már megtörtént ez szóljatok közbe amikor csak tudtok.

Minden melltűnk ülő puskázási lehetőség, minden kint felejtett könyv értékes információ forrás és néha nem árt körbenézni a terembe is néha elég egy kép, vagy szöveg, netalán térkép ami segítségetekre lehet. :) De néha az is elég csak ha ki pillantotok az ablakon a felhőket és kék eget nézni, egyrészt megnyugtat, másrészt erőt adhat a következő kérdés megválaszolásához. ^^

Lényeg ne stresszeljettek mert nyugodtan minden könnyebb!

Segitség képen egy kis „sétálós zene” :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr922080990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2010.06.14. 21:34:54

köszi a szurkolást :) Erika amúgy úgy érzi, h sikerült neki ^^

sétálós zene jóféle (Y)

Saw 2010.06.15. 11:24:21

Nincs mit. Igen halottam nagyon örültem Erikának^^
És neked is gratulálok, mert halom nagyon jók lettek az írásbeliid, meg az Okj-val is megvagy. Most már jöhet a nyár :)
A zene meg alap, hogy jóféle, Hisz tőled kaptam! XD XD XD
süti beállítások módosítása