Megint a bkv...

2010.01.20. 21:11

A bkv nagy kedvesen kitalálta, hogy kárpótol minket a 6 napos sztrájk miatt és az ezalatt érvényes bérleteket 3 nappal meghosszabbítja. Vagyis ha sztrájk alatt érvényes volt a bérleted és ez elviszed magaddal bemutatod és úgy veszed meg a kövi bérleted 3 nappal tovább lesz érvényes.

 Persze már most van kavarás, mert h a pénztárak ilyenről nem hallottak, na meg mi az anyámért 3 nap amikor 6 napig volt sztrájk. Ere a válasz „Mert hát 6 napig volt sztrájk, de ez alatt 50% működöt a bkv.”. Igen? Mi az a pár metró ami 10 percenként jött és az a félóránként egy hering zsúfolt villamos, meg pár busz „villamos pótló” felirattal?

 A másik hír hogy új metrónk lesz. Bezony már 36db meg is érkezet és elvileg már év elejétől járna, de itt is megy a szarkavarás. Mert ugyanis a vezetőnél lévő vész elhagyó ajtó a mostani metróknál túl magas és létrával lehet csak kényelmesen használni. Igy kitalálták, hogy az új metrókon ezeket az ajtókat egy beszerelt létrával látják el, melyeket kinyitva, lehajtható egy az ajtóhoz rögzített létra. De a bkv-nak nem tetszik mert bár elfogadta minden szakszervezet meg cég mikor készült most, hogy kész nem jó mert a Bkv nem ilyent rendelt. Vagyis az új metrót talán ha évégén megláthatjuk kb, mint a kombino mert az is késet fél évet.

Ja és a rosszhír. Aki utálja a kombinot jobb ha megszokja mert a metró is ilyen lesz kb…


                                      

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr421688688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi,Flippy · http://flippy.freeblog.hu 2010.01.24. 20:14:21

Hát ez aztán csodálatos lesz xDD
Idáig is " imádtam " a bkv-val utazni,de ha még ilyen gyönyörűséges karácsonyi és 60-as évek béli diszkófények keverékében pompázó metrót kapunk,akkor főleg xDD

Az utolsó képre reagálva : Majd játszhatunk olyant,hogy te a zöld pöttyöket kergeted én meg a kékeket a két megálló között xDD De twister-ezni is lehet majd,hogy gyorsabban teljen a hosszú út... " Jobbláb a sárgára " xDDD
süti beállítások módosítása