A kormány felszólítása

2009.09.21. 21:22

Mai nap suliba menet a „Magyar szövetség” emberei kezembe nyomtak egy kikiáltmányt cetlit a kálvini metrón feljőve, melyen közlik hogy Okt.23-án 14. órakor felkívánják szólítani a kormányt.

Gondoltam rendes honfitárs módjára közlöm veletek, hogy a fent említet napon (tehát Okt. 23.-án 14 orrakor) mindannyian üljetek be a kocsitokba, vagy a szüleitekébe, szomszédéba vagy törjetek fel egy ép a közelben lévő és a vezető ülésre ülve mind, szólítsátok fel az autó kormányát hogy:

-         kisebb és két marokkal megfogható legyen elősegítve az alkotmányos irányítást.

-         Ne álljon se jobb, se ball oldalra, és ne is határolódjon el egyik irányba se főleg vezetés közben, evvel is elősegítve a népjólétet és a demokratikus vezetést.

-         Alkotmányos rendet betartsa, és ne forduljon szembe vagy ellen a köznép autósaival, se a kijelölt és alkotmányos útvonalakkal, vagy sávokkal.

-         Tisztelje a kisebbséget, ha már elkerülhetetlen az elütésük az oldalra rántásával, akkor gyorsan vessen véget nekik, ne szenvedjenek.

-         Agyon választási szabadságot nekünk hogy adott helyzetbe balra vagy jobbra toldjunk az ország útjain, ha úgy kívánja a forgalmi rend.

-         A duda legyen elérhető mindenki számára.

-         Szólásszabadságot engedjen, ha már bunko módon megelőznek.

-         Hagyja, hogy háromhatalmi rendszer ellenőrizze autónkat (Anyósom, a szerelő, és az asszony).

-         Agyon választási jogot a nőknek.

-         Hagyja hogy én irányítsam.

 

Előre is köszönöm fáradozásotokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr821398056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása