Program ajánló

2009.03.19. 22:21

Március. 28. Szombat.

 

 

Igen a wigwamban  DRUGZONE, DR. MELANCHOLIA és DISORDERLIES (RIKI CHURCH ZENEKARA), látható a WIGWAM 3D jóvoltából. 

KAPUNYITÁS: 20:00, KONCERTKEZDÉS: 21:00!

A BELÉPÉS 22:00-IG INGYENES!!!

Tehát megéri eljönni még ha nincs is pénzed legyen eszed és mozogjon a lábad. Ilyen nem minden nap van.

Ott várunk!

És ha netán nem találnád 

Cim: BP.XI. Fehérvári út. 202. Tell: (06-1) 208-5569 http://www.wigwamrockclub.hu

Beszámoló.
Ajánlott Blogok:
Crowbaby / Hoze / Midian

Momnál találkoztunk, Kyara és Crowocskám jóvoltából. Meglepően sokan eljöttek. Oda úton egyketten összezörrentek a társaságban egyesek viselkedésén (amiben így utólag igazat adok. Akkor ott ép pártatlan voltam és ép azon szörnyülködtem, hogy a velem szembe utazó csövesnek tiszta szakadt nadrágja van és kilóg belőle a farka, és h vajon a többiek is észre veték-e már? Minden esetre nem kürtöltem világgá a felfedezésemet… még rám fogják búzi vagyok…).
Wigwanál ujab ismerősök hadával találkoztunk. 8-órás, de még a 9-órás kezdést is elfelejthettük, mert még javában sorba álltunk. Aztán bent ruhatára vártunk és közbe az örök is baszogattak hogy „kötelező a ruhatár”. Persze hogy az ha ingyenes a belépés legalább avval hagy szopjunk és fizessünk. Valamit elkobozták a fényképezőgépeinket. A ruhatárban még az alsógatyámért is pénzt kértek, nem hogy 2 kabátért és egy táskáért (így miután az öreghölgy perverz nevetéssel és habzó szájal, letépte rólam és kampóra akasztódta diadal ittasan, Hozét kelet megkeresnem h „ugye van egy tiszta váltás alsógatya nálad, mert az ennyimét most szedték el”).

Dr. Melancholián életembe először voltam és megkel mondanom nagyon tetszet nem csak a számaik, de a színpadi produkciójuk is. Bár többiek sérelmezték, hogy nem magyarúl énekelnek most, mivel nekem az első volt én teljes mértékben élvezni tudtam így is. Később szerencsém volt gratulálni is az énekesnek személyesen a műsorért (nem seggnyalásból de téleg Frenetikusak voltak szerintem és elismerésem!).
Riki Church bandáját sajnos nem hallgattam teljesen végig, elmentem megkeresni a csapat másik felét és beszélgetni az új tagokkal. Pár számukat hallgattam végig, de az is olyan Junkies filinget ébresztet bennem, így kicsit olyan volt mintha Junkies lépne ép fel. Érthetően tehát tetszet mert szeretem a Junkiest.
Harmadik és utolsó mint tudjátok
Drugzone volt. Anno Avalonba halottam őket először. Másodszorra volt szerencsém magán a próbájukon meghallgatnom őket és egyben személyesen is megismerni. Nem csak a színpadon, de civil életben is magával ragadó és igen-igen rokonszenves társaság, téleg csak a legjobbat mondhatom róluk és a koncertjükről is. Nem maradt el a látványos show elemek sem Vér, pengék, tűk, és a párna szorongatás, aminek a végén toll zápor havazott be minket, de volt persze gyógyszer is melyből mi is kaptunk (fincsi tic-tac volt ha jól emléxem).
Aztán jött a Drugzone játék, bevallom ez új volt nekem. Színes fini cukrokat szórtak szét köztünk és az egyetlen lila szinüt kelet megtalálni (ezt is csak később tudtam meg). Velük is rendhagyóan beszélgetünk fellépés után, főleg mivel kedvesem nagyon jobban van Lindával ahogy elnézem őket (olyan édik együtt). Valamikor hajnali kettőkor indultunk haza, termesztésen az éjszakai buszra megint órákat vártunk.

Wigwan pedig kapja be, Lehúz, korlátoz és gatyát lop, még normális éjszakai járata sincs!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr371012972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

84Kyara 2009.03.23. 00:06:37

Na szóval rájöttem,hogy a Hozenál,és Chrinél használt azonosítóm jó ide is,szóval írhatok:D!Megyünk ám erre a jó kis bulira,és hatalmas partyt fogunk csapni:D!
süti beállítások módosítása