Valentin nap ♥

2009.02.19. 20:25

Egy-két vita után úgy érzem, leírom, mit gondolok erről a napról.

Nos a Valentin nap ugyan olyan nap mint a többi. Kitalálták, legyen a szerelmesek napja! Keletkezéséről bővében Hozé Blogján olvashatok (remélem nem haragszik az ajálásért, de ilyenekben ö a legjobb).

Mért is kell ez? Az a baj hogy az emberek elfelejtenek dolgokat, nemes erényadó dolgokat, mint a szerette, család és főképp a szerelem. Mert ugye a szerelem az egyetlen olyan mindent megmozgató érzés melyet leírni senki nem tud de mindenki érzet már, vagy fog. Legalább egy nap, ami emlékezteti őket ere…

És szar mert nem éri el a célját. Az emberek előveszik azt, mint karácsonykor, ünnep van, ezt kell tenni így vesz egy virágot, vagy mást és költi a pénzt, ahelyett hogy adna és érezne. Sőt egyesek sportot űznek, próbálnak nagyobb csokrot venni, mint a másik, vagy mint a tavalyi volt elvégre eltelt egy év. A szeretet nem lehet, pénzel megvenni!!!

Én azt mondom a Valentin nap a lehetőség és kifogások napja.

Lehetőség hogy kifejezd, mit érzel olyanak, aki esetleg nem tudja.

És kifogás, mert ha azt mondod „nem bocs ma Valentin nap van és kedvesemmel akarom tölteni” biztos eléred célodat.

Mi se csináltuk Hollocskámal ♥ mást mint a kapcsolatunk többi napján. Mégis emlékezetesre és szépre sikerült :P


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr75953510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2009.02.21. 00:56:43

Minä Rakastaan Sinua!!!!♥♥♥

Saw 2009.02.21. 11:16:18

Minä Liiaksi Sinua

süti beállítások módosítása