Újabb iskolai botrány

2009.02.19. 20:06

Ezúttal a Madách középiskolában történt incidens. Az elkövető Kuka Béla, aki nála fiatalabb goth lányt inzultált. Az eset napján, a sértet aki magát nem akarta megnevezni (de elárulom Zsófi) feldúltan távozott angol órájáról mert a tanár hátrányosan megkülönböztette az öltözködése miatt és koholt vádakkal, jóval rosszabb jegyet adott mint a lány tudásához illet volna. Visszafelé tartva termébe támadt rá Kuka Béla aki zsebei kiütését és az oda nem illő tárgyak, szemetek átadását követelte. Ara viszont nem számítót elkövetőnk, hogy a lány támadást választja majd. Kuka Bélát felrúgta a sértett, acélbetétes bakancsával. Kuka Béla földre rogyott és felszakította olcsó műanyag oldalát, mire törött Kubus üveget rántott fegyver gyanánt. Ekkor lépet közbe magát megnevezni nagyon is akaró művésztanár (de mivel abszolút köpünk rá nem írjuk le szánalmas nevét), a támadott pártfogásába véve, eljárást indítót iskolai körökben a sértett lány ellen, minek következtében az illetékes osztályfőnök elmegyógyászati kezelésre küldte a lányt. A szichomokúsnál a sértet, elmondta „ én ártatlanak vallom magam, mivel láttam, hogy a tetess Kuka Béla belső gondokkal, küzd és csak segítetem kiönteni neki ami benne volt”. Megvizsgálva bebizonyosodott hogy Kuka Béla évek óta kisebbségi érzet gyötr és egyszerű kukának érzi csak magát, ez adhat okot a támadásokra mely többször is előfordult az iskola falain belül. A rendsörség lezárta a nyomozást és Kuka Bélát idegszanatóriumi szemétdombra küldte kezelésre, melyet végig csinálva, elengedik ellen eddig tett vádakat. 

Az eset után több széles körben a rockzene kedvelői utcára vonultak és nyílt tüntetésekbe kezdtek mondván „Mért kell mindig mindent, azokra keni akik egyedi, mások által nem értett stílust képviselnek. Csak mert nem az Emo, Diszkos paraszt, vagy a nyálas pop majmoló stílust követjük, és feketét hordunk, még nem jelenti, hogy mi bűnözök, Sátánisták, Boszorkányok vagy kéményseprők lennénk!”.

A megmozdulások széles körben fordulnak terjedtek el, valamit a TV és internetes forumokra is kiterjed. Több együttes nyilatkozott eben a műfajban hogy segélykoncerteket adnak melyek bevételét a Rock kultúra pártolására költenek majd. Továbbá rockzenei terápiákat nyújtanak az élete belefáradt fiataloknak. 

 Hans General Gübrichk fon Luger. 40 éves. Igazgató. „ilyen még nem fordult elő iskolánkban! De ezek után szigorú szabályokat vezetünk be!”

 Vég Tibor. 48 éves. Osztályfőnök. „Mélyen elkavart az eset! Én azt hitem ennek a kislánynak csak az öltözködése ilyen, mivel evvel kíván avangár leni, De nem hitem hogy ilyen komoly belső gondokkal küzd és hogy ennyi erőszakot hordoz. Szerintem komolyan elkéne gondolkozni a szülőknek, milyen stílust engednek meg gyermekeiknek és jobb lenne ösztönözni őket a pláza cica, és az anyuci kedvence stílusra” 

 Fűty Imre 23 éves. Művésztanár. ”Mélységesen elítélem a sötét öltözködésű fiatalokat. A sötét a rossz, erőszak, harag színe, és a kéményseprőké. A világ színes! Továbbá…” (a teljes interjút hólapunkon tekinthetik meg, márha van hozzá elég energiájuk hogy végig hallgassanak egy értetlen okfejtést 42 órás felvétel során.). 

Kuka Béla. ? éves. Támadó. idegszanatóriumban tartózkodót forgatásunk alatt így öt nem tudtuk megkérdezni. 

 Meg nem nevezet sértett (Zsófi). 17 éves. Sértett. dark goth tanuló. „nem kívánok nyilatkozni. Aki hülye hajon meg!” 

Midian. 18 éves. Tanuló 2 ház tulajdonos. Miliómos.” F..sz mért kell mindenért minket szidni! Ezért is mi vagyunk a hibásak hogy egy b..sz Kuka megtelik és másokat terrorizál a környezetvédelem nevében” 

Crowbaby. 19 éves. Finn trónörökös. „Ugyan olyan emberek vagyunk mint mások. Mért nem élhetünk megkülönböztetés nélkül saját stílusunknak?!” 

 Hoze. 26 éves. Elismert médiasztár. 4 Oscar díjnyertes. Dark Goth egyház papja. „Felháborító gyermekeim az úrban! A kádban! A WC-ben! Az ágyban! Vagy ahol akarjátok! Biza én mondom ezt nektek.” 

Vámpir 23 éves. Vérszívó „Én ott se voltam!”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr17953483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása