Macska a nettről

2008.10.30. 12:33

Nos ígéretemmel ellentétbe, most más munkáját szeretném dicsérni és ajánlani nektek. Mivel nagy macskapárti vagyok (VESZENEK A KUTYÁK!) örömmel halottam a hírt hogy az, amimé világában megjelentek az állat központú sorozatok is (Végre!).

Ezek közül az én személyes kedvencem Chi’s a „Chi’s Sweet home” című 3-4 perces epizódokból álló sorozata. Eben Chi’s a macska (japánul Chi’s „pisit” jelent. Megnézve az első 10 részt rá fogtok jönni mért ez lett a neve) mindenapjaiba enged bepillantást. Hű az Annimé formáihoz, de végtelenül kedves és annyira gyerekesen együgyű hogy nem bírod levenni a szemed a képernyőről. Ajánlom minden macskabarátnak és annak, aki a lelke mélyén még gyerek.

Emelet halottam még teknős, meg kutyáról is… ezeket nem tóm, hogy már megvalósultak vagy még csak tervek, én nem találtam eddig még meg.

Az első részt megtalálhatjátokItt

Angol felirattal, japán nyelven hallgatható, de Annimé oldalakról meglehet szerezni magyar felirattal is (bár a történet nélküle is szórakoztató, hogy értenék, mit mondanak)!

Majd mellékelem a linket! Valahova ide -->

Köszönöm régi barátnőmnek egy utal, hogy felhívta rá anno a figyelmem a sorozatra :)

Ha valakit a kezdözene mozgatot csak meg megtalálja itt null

Végezetül csak annyit... VÉRT SZENVEDTEM MIRE EZT AZ EGY BEJEGYZÉST ÖSZEHOZTAM!!! (gyakorlat teszi a mestert...)

Szerző: Saw

2 komment

Címkék: sorozat macska animé

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr22740333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2008.11.03. 21:40:29

:)
ügyi vagy!:)tudtam, h sikerülni fog:)

Saw 2008.11.04. 00:19:32

Köszönöm elsö sorban, neked Orsi, és Erikának, Hozénak és az egész Gyáros társaságnak, külön Vámpirnak h hit benem és Szüleimnek a támogatásért, nagyszüleimnek és a macskáimnak, továbá Blanch-nak, hogy szétrágta az internet kábelemet, evel is megakadályozva a szörnyü netes virús terjedését... Köszönöm!
süti beállítások módosítása