Meghívó

2010.11.04. 11:10

Kedves Hallgatók!Külsősök!

Szeretnénk meghívni benneteket az idén először megrendezésre kerülő Éjszakai Egyetem nevű programunkra, mely november 4-én este 8 órai kezdettel kerül megrendezésre.

  Az est folyamán három helyszínnel várunk benneteket, a Stúdióban berendezett mozival, ahol Chaplin, Pixar, Mr Bean és különböző nagyfilmes blokkok lesznek megtekinthetőek.

  Az Aulában egy játékkonzolokkal felszerelt helyszín vár benneteket a legújabb játékokkal, illetve egy háromszoros Magyar Amerikai Foci bajnokot is kihívhattok egy virtuális mérkőzésre.

  Az élőzene kedvelőinek, pedig egy Jazz klubbal kedveskedünk, ahol két profi Jazz zenekar, a JazzOk és az Egyből Gombol Trio mellett a Bandák Csatája rendezvény nyertesei, azaz a Hangrobbanás zenekar, a Siniak zenekar és a Texasi kozákok is részt vesznek.

  Belépés Károlis hallgatóknak ingyenes, külsősöknek 200 Ft, akik számára csak a Pinceklub programjai tekinthetők meg.

Cím: 1091. Reviczky u. 4/C. Károli Gáspár Református egyetem.

A Kálvintól 5 perc séta (Andersen irányába) a főkönyvtárral szembe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr852422725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása