Drog a vásznon

2010.06.16. 02:37

Félbetépve (Half Baked)

1998

A film ellentétben a eddig leírtakkal szembe vígjáték. Egy négy fős baráti társaság kisgyerek korukban egy bolt mögött elszívják életük első marihuánás cigijüket. Köhögnek is mint az állat és úgy vannak vele nem is kel ez többet, inkább bemennek a boltba édességet venni. De útközbe történik valami, a világ megváltozik, a boltba a csoki orjás méretűek, az üdítőben úszni lehet, és kedvenc képregény hősűnkkel cseveghetünk. Vagyis totál betépnek.

A négy srácot a továbbiakban is a fű mámora tartja egybe. Kistilü szar munkákat végeznek és csak szívnak és nassolnak. De megkel tanulniuk, nem szabad egy cukorbeteg rendőr lovat édességgel etetni. Egyik társukat lecsukják a többieknek meg kikel hozni valahogy öt.  Persze ez nem egyszerű… és persze a kutyák tudnak repülni, pantomim jelmezbe a legjobb lopni meni és ne foglalkozunk avval, hogy ki az a pasas a kanapén :D

A film minőségéről nem sokat tudnék mondani, HBO-rol felvet változatot láttam. A poénok változatosak, de azért kíváncsi vagyok miien lehet betépve megnézni. Ugy hogy már csak ezért is ki írom majd egyszer.

Persze a film főleg a barátság, összetartás és a szerelemről szól, amiért feladjuk még a drogot is.  Szóval tartsunk össze jobban - rosszban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr562085102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása