Ellázva

2010.05.17. 22:23

Nos a péntek egy röpke kocsmai összejövetellel kezdődőt. Elsőként Orsi vázolta nekem csütörtökön, hogy találkozó lesz a kontrolban, majd még pénteken Erika is felhívót a biztonság kedvé-ért XD. Jó páran összegyűltünk, de a társaság egy része hamar le is lépet köztük én is aki elégé megérezte az alkohol mámorát. De lett Orsival 15 forintunk amit úgy döntöttünk együtt nevelünk majd. XD

 

Szombati nap Szaszával indultunk el ketten, terveink szerint „Csaj bulit” tartani XD. Az eső egésznap eset és már a villamosra felszállva is megtapasztalhattuk az ítéletidőt. Még a Controlhoz közeledve Szasza meg is említette: „Reméljük nem ázott be a kontrol”.

Leérünk Szaszával a kocsmába, gyorsan leszaladunk a lépcsőn örülve, hogy végre szárazon kicsit megmelegedünk majd egy jó boroskola mellet. Lelépünk a lépcsőről és „placs!”.

Ugyanis hiszitek vagy sem de a kontrol Wc-je felöl és hátúról a beülős résznél lévő kis csatornából ömlött kifelé a víz és szép nagy tócsává hízva ált a padlón XD.

 

Beázott a Control!

 

Először csak nevetünk és úgy voltunk vele atoll még megisszuk a VBK-t amit terveztünk. De alig pár perc telt el mikor megérkezet Vámpir és Dalma is és bizony szembesülnünk kelet vele, hogy vagy most indulunk vagy úszni fogunk. Addigra ugyanis a WC és biliárd rész már megközelíthetetlen volt, és a víz is lassan faltól falig ért (teszem hozzá akkor ültünk kb. 10 perce Szaszával és a VBK is csak 2-3 perce kértem ki). A lépcsőn megállva megittuk a piánkat 4 felé osztva és lassan poénokat szórva elhagytuk a süllyedő kocsmát XD.

 

Az este további részében Vámpir ránk bízta Dalmát és befutva Melinda és Laca, igy 5-en indultunk az Andersenbe Orsiért és Szabiért. Ott összegyűlve 10 főre emelkedtünk két srác és Brigi jelenlétével. Majd a keletinél csatlakozott Dzsi is. A dürerbe viszont csak Szabi jutott be mi helyette 2 orrát melegedtünk egy kocsmába Dzsi sörét iszogatva, majd egy laza sétával eljutottunk a Városligetből a nyugatihoz. A végén 6 maradtunk NB-vel együtt 7 főt számláltunk. Mivel jobb ötletünk nem volt hazaszéledtünk és Szasza, én meg Meli még hajnali fél 7-ig énekeltünk csont vizesen a hideg hajnalba.

 

Vasárnap 1 orrakor keltem (nem úgy mint Szasza aki ma reggel XD). Majd 4 fele magányos sétámra indultam az esőbe 38 fokos lázzal. Valószínű mégis fáztam volna jól ha Hozé nem keres meg és invitál meg egy ivászatra Gegével együtt a szalonjába. Mármint Gege új maszirozo szalonjába :D. Hát gyerekek az a hely valami isteni, 5 csillagos szálloda kutya farka hozzá képest. Este 9-ig betermeltünk fél kartonnal a legjobb folyékony kenyérből, majd Gege megmutatta nagypapája borozóját is egy pohár sör erejéig. Este 10-re hazaérve már lázam se volt, de még várt egy 15-oldalas dolgozat, amiből mára csak 10 oldal lett. Remélem azért elfogadják, ha már ma meghúztak egy tárgyból :S

 

Ja ma reggel így a hétvége után harmadnaposan keltem, de nem érzem még így se, hogy a világ jobb hely lenne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr282011512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zakariás 2010.05.28. 07:33:41

Te Jó ég! Mennyi helyesírási hiba!

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2010.05.28. 08:44:25

@zakariás: és akkor mi van?:@ ki mondta neked, hogy csak az írhat blogot, aki tökéletes helyesíró?:S....

Saw 2010.05.28. 15:28:48

@zakariás: Sajnálom a World nem javít ki minden hibát, a másik pedig, hogy diszgráfiám miatt nem tok helyesen írni :(
Sorry
@crowbaby: Tudtam, hogy benned bízhatok :D
süti beállítások módosítása