Hó hóó

2009.12.17. 18:35

Bezony esik a hó és lehet h most mindenki anyázva fordul az ablak felé, de én élvezem a dolgot =)

 Az emberek mindig panaszkodnak, ha tél van mért nem esik a hó, ha esik akkor mikor olvad már el, hideg van csúszik lutyakos mikor lesz már meleg és nyár. Ha nyár van meleg van, mért nincs hideg… ki érti ezt =)

 És persze megindulnak az antihó kommandó. Mindenki lapátol, sóz…stb. felszednek minden talpalatnyi hava, nehogy a sok nyomorék elcsúszón rajta azt nyakát szegje (tisztelet a kivételnek!). persze jó megértem a hó közveszélyes, de mondjuk mért kel egy egész amúgy is lebetonozott parkot teljesen felkotorni, vagy a várat ott még autó se jár, de ember se sok, na és a rohadt nagy parkolok. A hóban pont ezt szeretem, hogy eltakarja ezt a mocskos, agyon köpött szemetelt beton dzsungelt, egy lágy fehér bársony lepedővel.

 Minden esetre a hírek szerint mínuszok röpködnek majd és kitart karácsonyig is a hó állapot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr631605029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2009.12.24. 02:07:12

az ember azért nem szereti sem a telet, sem a nyarat, mert természetétől fogva mindig az kell neki, ami nincs.
az utakat meg azért sózzák, hogy jól szétbasszák a bakancsomat a sok sóval és hogy minden egyes kimenetelem után dobhassam a nadrágom a mosógépbe -.-'
süti beállítások módosítása