Máv sztrájk!

2009.04.28. 14:30

Értesüléseim szerint ma este (Ápr. 28.) derül ki h meglesz-e tartva a csütörtökre tervezet vasutas sztrájk. Elvileg ma a híradó leközli mi lett a tárgyalások vége. Ha meg lesz tartva előre láthatólag Ápr.30-án csütörtökön, 0:00h - 18:00h közt, nem járnak a vonatok!!!! Ami kurva szar lenne mert szegény Orsinak és vele együtt több vidéki tanulóknak, vagy pesten tanuló diákok vidéki szüleinek tenne be egy nagyot, és jó páran nyilváníthatnák „ELBASZOTNAK!” a ballagási ünnepüket.

Jó én értem hogy szarba az ország, hogy nem kap elég pénzt a Máv, mi családunk is generációs Máv dolgozó volt, de nem szoptunk már eleget így is a kormány miatt???!!! Még a Mávnak is rá kel kontrázni és pont akkor mikor ezer meg ezer egy család készülődik gyermeke ballagására, és nem csak az egyszerű emberek, de a mávos családok is ezt biztosra vehetjük!

Remélem hogy megoldódik a helyzet különben igen kacifántosan jutunk le Kiskunmajsára 16-óra előtt. De más is bármiien más ballagásra!

Kiegészités:

Látszik nem vagyok nagy tv-néző. Este 19-20 közt vártam a híradót, ere csodálkozom 18:30-kor van?!
Na mindegy anyum gyors közbenjárásával, kiderítetem hogy a
SZTRÁJK ELMARAD! Igen a Ápr. 30 Csütörtökre tervezet sztrájkot megerősítve, jövő hét péntekre (Máj. 8.) tették át előre láthatólag megint csak….


A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr841091479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása