Program ajánló

2009.04.06. 21:45

04.01. Péntek
Gyárban:
Noise In The Dark - A Scandinavian Night

Felépö: Wet Lips
Belépö: 800 HUF

cím: Budapest, Soroksári út 160.
23-as busszal 7 megálló a Boráros tértől az Arze

nál-ig. Beszámóló a buliról este!

Beszámoló

Ajánlott blogok: Midian / Hoze / Crowbaby

 

 

 

 

 

 


Péntek reggel munka ügyben szaladgáltam (eddig eredményesen) aztán kicsimhez♥ mentem. Együtt indultunk Erika, Rika és a barátja, valamint Vámpír a társaságában, hogy Erikának pénzváltót keresünk. Borárostól, Kálvinig egy jó nagy gyalogutat tettünk mire találtunk is. Aztán feldanoltunk és irány Sm-Cafe.

Dóri és Kyara szervezésében Hozét, Dori bekötött szemel, elhozta az Astoriától, Sm-ig ahol mi jó páran és némi pia, kaja vára. Dóri pedig süteménnyel kényeztette minket cserébe. Később befutott pár ember (akik közül némelyik sérelmezte h nem hívtuk meg öt is a meglepi partira, ami azért fura mert valamelyiküket a csapatba kerülésem óta nem láttam. Szóval nem tóm miien alapon jön evvel, ha egy talin se volt velünk szeptember óta!).
8-kor elindultak velünk a gyárba. Mikor kiderült hogy egy fekete „X”-ért fizettük ki a 800ft belépőt, fél éjszakát átsírtam. Wet Lips kezdésekor mindenki az első sorba nyomult így Pszicho ketten maradtunk, kedveseink nélkül, mint két hű Rómeó, Júliák nélkül. Hamar megtaláltuk a közös Doktor, segéd műtős hangsúlyt egymással és precíz tombolásba kezdtünk. Rasmus szám alatt, még az első sorba lévők is kaptak lelkesedésünkből. Volt egy szám, ami alatt egy angol szót kelet üvölteni, de mi úgy halottuk h „sztrájk”. Szóval „sztrájkoltunk” végkimerülésig és néhány „jaja”-al is fűszereztük. Koncert után mindenki eltűnt a wc-ben meg a fotelek mélyén. Kicsim♥ is meglepően fáradt lett és hajnali 1 körül indulást javasolt.
Buszmegállóba vámpírt vártuk, aki egy ismerőse társaságában beérkezet, majd huzakodás után el is indult vele tovább cigiért. A busz jött és el is ment velünk, hiába futott olyan gyorsan vámpír, mint a néger kisgyerek a forró afrikai homokon, az Oroszlán elöl… Aztán jöttek az ellenőrök és a beszólásaik „hé kölyök otthon hiányzik a biciklim lánca nem adód oda a tied?” – Na meg a kurva anyádat azt te tahó BKV-s (mellesleg papucsba virítót az a fasz! Aztán a cigányok kezdtek hátul rinyálni, hogy ne szállítsák le őket meg mi tom én. Aztán mikor végre befogták és a Kallerek megengedték h utazzanak tovább, elkezdték megáldani az egész busz így meg úgy a jó istennel (na akkor vissza sírtam a rinyálásukat). NB előt is vizitet tettünk, hogy felszállíthasson minket az egy óra múlva jövő buszra, de az nem jutott eszébe hogy a felső zárt bezárta.
És itt jöt a cumi! Mondtam is gyárban Hozénak, úgyis gyorsan kidőlnek ma a lányok, ugorjon át hajnali 2-kor majd kinyitóm az ablakot neki azt megünnepeljük mi is a találkozásunkat. Ere az ajtó elöt szembesülünk Hollócskámmal♥, hogy a felső zárhoz nincs kulcsunk! NB nem tudjuk elérni, sehol senki, sehol semmi. Rágyújtottunk és vártuk, hogy NB felvegye a telefont. Végül kitartással és fáradsággal elértük és istrukcióji alapján újabb fél órás ügyeskedéssel betörtünk kedvesemék házába. Jól kikent fekete szemekkel min két rabló olyanok voltunk. Még szerencse nem jött ki egyetlen szomszéd se a vadászpuskájával, mert különben ujjfajta módon szűrtük volna a mérgező anyagokat a szervezetünkben, és kicsit magas lett volna a vastartalmunk is… Jó lenne azt mondani evvel vége volt, de nem. Hajnali 3-bejutotunk, szegény Hozé hidegre fagyva csalódottan térhetett haza, mivel nem voltam az ablaknál hajnali 2-kor, de még a házban se (neharagudj Hozé!!!). Kinéztünk egy filmet kicsimmel♥, ö vacsit készített, amíg ellnem vágta a kezét az ajtóból kiszedet üveggel. Hajnali 4-re elláttam a sebét, megnyugtattam és megfőztem a vacsit. Kajáltunk majd öszebujva elaludtunk a „Nemó” mese alatt.
A konyhát, pedig elátkozott övezetnek nyílvánitottúk másnap délig.

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr541050564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása