Sulis unatkozás

2008.12.11. 15:38

Bár sokan mondják nehéz az egyetem, azért bekerülni sem lehetetlen. Kétfajta órákat kel látogatni az egyik a Szeminárium, avagy előadás. Ez olyan óra, mint neve is mutatja csak előadás, ha bejársz, bejársz, ha nem, nem. A szívás mindig félév végén van, mert ekkor az egész féléves előadás anyagból kel szóban felelve vizsgázni, tételeket húzva. Na az idegölő tud leni!

A másik a kolokvium (vagy mi a túró) amin félév alatt legalább egy órai előadást kel tartanod egy általad óra anyagából vállalt részből, és ezt hosszabb terjedelembe be is kel adni jegylezárás előtt a tanárnak (na evvel szopok én is ép a napokba). Az egészet egy ZH vagyis zárthelyi vizsga koronázza, meg ami olyan, mint a témazáró doga általánosba évégén. Valamelyik tanár szeret minden egyes órájára feladni egy olvasmányt, amiből kérdezget és a jó válaszok évégén, beszámítja a jegyedbe.

Etöl eltekintve az egyetem buli, sok rendezvény társasági bulik vannak, ezen keretén belül néha ingyen pia, kaja jár vagy játékokban elért eredményeket, válthatod kedvezően be rájuk. És úgy igazából vizsgaidőszakot kivéve, nem kel sok dolgot csinálni.

Személy szerint én óraközben hülyéskedéssel és rajzolással ütöm el a másfélórás tanórákat. Pár kép az a sulis unatkozásaimról.

null

null

null

null

null

null

null

null

nullWC rongálás (L)

A bejegyzés trackback címe:

https://saw2.blog.hu/api/trackback/id/tr15817318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2008.12.12. 10:29:09

hát igen, kreatív vagy, az biztos:)
ez a WCs nagyon kemény:D legalább alkoholos filccel csináltad? xD

Saw 2008.12.14. 23:44:16

hajaj le se szedik egy jodarabig :D (L)
süti beállítások módosítása